Dragi budući mladenci,

Mi smo Vedran i Edina, zaljubljeni jedno u drugo,  zaljubljeni u fotografiju, putovanja i prirodu. 

Naš životni san je da istražimo svijet kroz naša putovanja i da svaki momenat tog istraživanja zabilježimo našim fotoaparatima. Naš životni san živimo i u svim onim momentima kada radimo ono što volimo, fotografišemo bitne momente za naše klijente. 

U poslu se trudimo da ostanemo dosljedni svom fotografskom stilu, ali i da ispratimo svjetske trendove i uvodimo inovacije u načinu našeg rada. Trudimo se da kroz pozitivan i vedar duh sa našim klijentima ostvarimo opušteni i prijateljski odnos pun povjerenja. Posvetimo se svakom vjenčanju i svako vjenčanje proživljavamo sa našim mladencima od početka do kraja, trudimo se da uhvatimo svaki trenutak pun ljubavi, svaki osmjeh, i svaku emociju, kako bi na kraju vaša ljubavna priča bila potpuna. Jedino što tražimo od naših mladenaca je da na dan vjenčanja budu ono što jesu, pozitivni, nasmijani, opušteni, spontani i da uživaju u svakom momentu, a mi ćemo se potruditi da sa našim gotovo 13-o godišnjim iskustvom, posvećenošću poslu, ljubavi prema fotografiji, na najvjerniji mogući način zabilježimo jedan od najbitnijih trenutaka u vašem životu, sa željom da vam fotografije budu najdraža uspomena sa vašeg vjenčanja, i da na kraju, i mi sami doživimo trenutak zadovoljstva kada na vašem licu vidimo osmjeh. 

Drago nam je i počastvovani smo što se interesujete za naš rad, ispričajte nam vašu priču i možemo da počnemo da kreiramo magične fotografije koje će kroz vrijeme čuvati vaše uspomene od zaborava.